Pozsgai Zsolt: Kilóg a lóláb című komédiáját láthatják az érdeklődők a Dezska Színház előadásában 2013. június 22-én szombaton, 19 órai kezdettel a Konecsni György Kulturális Központban.

A belépés díjtalan!

A darab rövid leírása:

“Amikor szekrényében a gyanakvó feleség egy megsebzett sellőt talál, nem feltétlenül hiszi el, hogy férje halászat közben lőtte meg, puskával. Ha a feleség kéretlen udvarlója közben pénzért a család orvosának házastársát próbálja elcsábítani, miközben egy orosz tábornok hiányos öltözetben tűnik fel a szoba közepén, értetlenkedő viselkedésével, akkor pedig már mi magunk sem tudjuk hová is keveredtünk. És, ha még mindehhez társul egy fiatal nimfomán szobalány, aki csak a férfi vendégek molesztálásában éli ki magát valamint egy rövidlátó szakács, akkor már tudjuk, hogy ez az őrültek háza lehet.

Történetünk hősei egytől-egyig a félreértések és szerelmi kalandozások „áldozataiként” keverednek egyre furcsább szituációkba. Klasszikus francia vígjáték magyar szerzőtől, ahol a helyzetkomikum, a pergő, dinamikus ritmus és a karakterek önmagában is megmosolyogtató jellege egy rendkívül könnyed humorral fűszerezett előadást eredményez. A Toureq- család nem mindennapi élete és az őket körül vevő ármány és cselszövés játssznyi könnyedséggel uralja a színpadot.

…..de hová tűnt a sellő?”

Pozsgai Zsolt ezen műve, egy a jelenkorban játszódó komédia, melyet I felvonásban, szünet nélkül tekinthetnek meg a nézők. Az előadás időtartama: 90 perc. Az előadás klasszikus színházi eszközökkel és videó vetítéses kisfilmekkel készül. Könnyed, szórakoztató előadás, mely nincs korhatárhoz kötve.