Az idei Majsa Napokon ismét remekelt a Fészek Színjátszó Egyesület az “Egy csók és más semmi” című darabjával. A darab megint színpadra kerül 2016. szeptember 24-én este 19 órától a kulturális központ színháztermében, ahová sok szeretettel várunk mindenkit! Mutatjuk a részleteket. 

 

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját – ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek.

Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy ki is valójában a találomra kiválasztott ál-apa…

Szereposztás:
Annie: Vőneki Gáborné
Sándor: Czirkó István
dr. Sáfrány: ifj. Csáki Nándor
dr. Schőn Tóni: Kátai Valéria
Péter: Feleki Viktor
Teca: Rékasi Réka
Kulhanek: Simokovics Zoltán
Robicsek és Rózsa úr: Gundrum Zsolt
Robicsekné: Ernszt Zsófia
Bartáné: Tóthné Ari
Zöldhelyiné és bírónő: Pálfi Zsuzsa
Krecsák: Tóth László
Róbert: Elek Zsolt
Manci: Antal Ágnes
Izabella: Kurucz Erzsébet
Pincérnő: Babenyecz Edit
Ének: Horváth Richárd
Hangosító: Abonyi István
Súgó: Nemesné Garas Klára
Rendező: Kurucz Erzsébet

Facebook esemény itt.