A weboldal tesztüzem alatt áll

 

Lassan eltelt egy hét, a 4. Retro Majális óta, vele együtt véget érnek az utómunkálatok és értékelések. Köszönjük, hogy az idén is sokan kilátogattak a Kiserdőbe, ezzel is visszaigazolva, igen is érdemes évről-évre újabb ötletekkel megrendezni a majálist.

Nagy köszönettel tartozunk azoknak, akik hetekkel, napokkal előtte és utána is segítenek nekünk a szervezésben: Á-Fúrús Kertészet, a kullancs-mentesítéséről Bartus Lajos, a fogatbemutatón részt vevő lovak vízellátásáról Deli Ervin, a muskátli dekorációról Soósné Erzsike gondoskodott. Mindig számíthatunk és nagy köszönettel tartozunk a Városgazdálkodási Intézmény vezetőjének Domokos Csabának és kollégáinak, akik hetekkel megelőzően a terepet tették rendbe, majd egy nap elteltével már olyan tisztaság volt, mintha csak a nap sütne az erdőre és nem járt volna ott senki.

Társszervezőink (Lovas Klub, Nyargaló Hagyományőrző Egyesület, Önkéntes Tűzoltó Egyesület Kiskunmajsa, Civilek a Játszóterekért Egyesület) munkájának valamint a Confidance TSE-nek, a Silver Stepnek, a Napsugár óvoda aerobik csoportjának, a Maminbabának köszönhetően mindig színesebb programot tudunk adni a kilátogatóknak és az érdeklődő vendégeinknek. Nem mehetünk el azok mellett sem, akik egy igazi majális hangulatot varázsolnak a bográcsozással és az ételek elkészítésével, hiszen velük együtt lesz kerek egész ez a nap. Köszönjük Kiskunmajsa Város Önkormányzatának az anyagi támogatást. 


Az idei rendezvényünkön gyűjtést szerveztünk az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Kiskunmajsának, köszönjük a támogatást, aki viszont még szeretné őket támogatni, az alábbi bankszámlára történő utalással teheti meg: 11732143-20016014.


Jövőre már ötletelünk, de várjuk szeretettel Önöktől is! Kérjük továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat, facebook oldalunkat, a helyi újságokat, ahol folyamatosan tájékoztatjuk Önöket programjainkról.

 

A Majálisról további fotók megtekinthetők facebook oldalunkon.