Magyarország Kormánya által meghirdetett veszélyhelyzet és az azzal összefüggésben született országos szintű szabályozások keretében Kiskunmajsa Város Önkormányzata a Konecsni György Művelődési Központ, Tájház és Városi Könyvtár, művelődési központ, tájház és tourinform látogató közönség elöli zárva tartását rendelte el 2020. március 16-tól visszavonásig.
A korlátozás visszavonásáig minden program elmarad, a művelődési központ, a tájház és a tourinform iroda nem látogatható.
Telefonos ügyelet a 30/985 01 35 telefonszámon, ha bármi kérdésük merülne fel, kérem hívjanak bennünket vagy küldjenek emailt a kultura@konecsni.hu címre.

A Városi Könyvtár telefonos ügyeletet tart fenn keddi és pénteki napokon 8-12 óráig. Az ügyeleti rendszerben történő kölcsönzés telefonos bejelentkezés alapján történik a 77/481 630 telefonszámon valamint a kölcsönzések kizárólag munkához és tanulmányhoz tartozó dokumentumokra, szakkönyvekre vonatkoznak. A kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét a vonatkozó korlátozások idejének lejártáig meghosszabbítottuk.
Köszönjük megértésüket!