Idén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Kiskunmajsán a Zene-Bor-Garabó fesztivál, amire sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

10:00 órától Borfesztivállal és Garabó Vásárral várjuk a kézműves termékek és a jó borok szerelmeseit a főtéren (Petőfi tér). Azért, hogy az egész család jól érezhesse magát, a kicsiknek játszóházzal és a régi hagyományokat felelevenítő foglalkozásokkal készülünk.

A gasztronómiai különlegességek mellett, igazi zenei csemegékre is számíthat, aki hozzánk ellátogat.
Színpadra lépnek: Buda Folk Band, Soulwave zenekar, Takáts Tamás Blues Band és a Csak1Szelfi zenekar.

 

Buda Folk Band

A Buda Folk Band tagjai gyerekkoruktól kezdve foglalkoznak a magyar és más kelet-európai népek zenei hagyományával. Számukra természetes az autentikus népzene jelenléte a városi kultúrában. A népzene mellé más zenei műfajokból is szívesen merítenek gondolatokat, így hozván létre egy sajátos, ugyanakkor rendkívül színes zenei vegyületet.

www.budafolkband.hu

Soulwave

A Soulwave-et 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi; nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva.
A zenekar eddigi legnagyobb slágere a Kalandor, amely egyszerre vezette a Class FM és a Petőfi Rádió lejátszási listáját, továbbá bejutott a Dal 2017, Eurovíziós dalválasztó műsorába is, így méltán kijelenthetjük, hogy a Soulwave idén berobbant a zenei életbe. 2017 júniusában elnyerte az Év felfedezettje címet a petőfi Zenei Díjátadón. 

Soulwave facebook oldal

Takáts Tamás Blues Band

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes és gitáros, aki többek közt a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja. 1990-ben Gál Gábor gitárossal megalakította a Takáts Tamás Dirty Blues Bandet, mely csapattal azóta is rendszeresen koncertezik.

www.takatstamasbluesband.hu

Csak1Szelfi

Az alternatív-folk-rock műfajban játszó kiskunmajsai banda tagjait nem igazán kell bemutatni, számos alkalommal szórakoztatták már a helyi közönséget. Ez most sem lesz másképp.

Csak1Szelfi facebook 

Várunk mindenkit szeretettel július 7-én Kiskunmajsán! 🙂